Over ons

 

Straver Forwarding: Uw partner voor al uw transport!

Straver Forwarding is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd transport. We zijn een zusterorganisatie van Straver Logistics, een echt familiebedrijf met vele jaren ervaring in de logistiek. 

Klik hier voor meer informatie over Straver Logistics

Cor en Tineke Straver zijn beide bedrijven begonnen om ondernemers te ondersteunen met import en export opdrachten. Al snel kwam hier opslag en voorraadbeheer bij en inmiddels zijn we uitgegroeid tot de ideale partner voor Warehousing, E-fulfilment en Transport.

We hebben een hecht team van gemotiveerde collega’s die zich elke dag inzetten voor onze klanten. We hebben meerdere magazijnen in Waddinxveen met circa 20.000m2 aan opslag. Met onze strategie ‘groeien door kwaliteit’ bouwen we dit verder uit met bestaande en nieuwe klanten.

Onze persoonlijke benadering en flexibiliteit wordt gewaardeerd door onze klanten en door proactief mee te denken en te blijven innoveren dragen wij bij aan hun succes. Van multinationals die op zoek zijn naar een maatwerk oplossing tot startende webshophouders met een droom. Straver Logistics en Straver Forwarding helpt ze om de wind in de zeilen te vangen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Hoe de wind waait kunt u niet bepalen, wel hoe u uw zeilen zet